Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging 's Gravenhage
Verstopte gootsteen Redactie, 7 april 2024

Op een bepaald moment krijgt iedereen ermee te maken, een verstopping in de gootsteen. U wilt niets liever dan een verstopping in uw gootsteen snel verhelpen, zodat u deze weer kunt gebruiken zoals gewoonlijk. Het is noodzakelijk om een verstopping in uw gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen, om schade aan het rioleringssysteem te voorkomen.

Zelf kunt u de verstoppingen niet oplossen als er meerdere afvoeren betrokken zijn. Als dit het geval is, is het belangrijk om onmiddellijk een professional in te schakelen. Een verstopping kan schade toebrengen aan het riool.

Indien er meerdere afvoeren zijn die problemen ondervinden bij het afvoeren van water, is het moeilijk om de exacte plek van het probleem vast te stellen. Daarom is het verstandig om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen. Het is niet verstandig om zelf te proberen het probleem op te lossen, aangezien dit vaak leidt tot fouten in plaats van succesvolle resultaten.

Wat te doen bij een verstopping van de keukenafvoer

De gootsteen in uw keuken vormt het grootste probleem als het gaat om verstoppingen. Het dagelijks gebruik van uw gootsteen kan ervoor zorgen dat er vet en voedselresten blijven hangen, wat kan resulteren in een verstopte afvoer. Hoewel de meeste verstoppingsproblemen eenvoudig kunnen worden opgelost, kunnen er ook situaties zijn waarin complexere maatregelen nodig zijn.

Vaak leidt het achterblijven van vet- en etensresten tot een verstopte gootsteen. Een slimme manier om dit te voorkomen is door uw bord of pan eerst af te vegen met keukenpapier voordat u deze in de gootsteen spoelt. Het regelmatig optreden van verstoppingen in uw keuken kan te wijten zijn aan slecht onderhoud van uw riolering.

Wanneer het water niet meer goed wegloopt in de gootsteen of er een onaangename geur ontstaat, kan dit betekenen dat er een verstopping is. Voorkom ongemak tijdens het koken en afwassen door snel professionele hulp in te schakelen. Het inschakelen van een professioneel rioleringsbedrijf kan ervoor zorgen dat de rioleringsbuizen zonder beschadigingen worden gereinigd.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5084

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.