Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging 's Gravenhage

Gootsteen ontstoppen in Den Haag

Voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken, maakt u dagelijks gebruik van de gootsteen. Daardoor is het erg hinderlijk als ze verstopt raakt en niet meer doorloopt waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Wanneer u de verstopping niet zelf op kunt lossen, kunt u ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om dit voor u te verhelpen.

We snappen dat het erg vervelend kan zijn als de gootsteen verstopt raakt en streven ernaar om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 070 207 5084 zodat we samen een afspraak kunnen maken om het probleem snel te verhelpen. Voor elke verstopping selecteren wij de juiste middelen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn verschillende dingen die kunnen zorgen voor een verstopte gootsteen. Vaak spoelen we verschillende dingen door de gootsteen in de keuken, zoals zeepresten van het handen wassen. Daarbij passeren er ook frequent etensresten door de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die zich hechten aan de afvoerbuizen en zo verstoppingen veroorzaken.

Wanneer het vet aan de binnenkant van de afvoerbuizen blijft plakken, zal dit ervoor zorgen dat de buis vernauwt. Wanneer deze buizen verstopt raken door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen wegstromen. Als dit het geval is bij u, kunt u het beste ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Voor een zelfstandige aanpak kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let er zorgvuldig op dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is gebleken of als de verstopping binnen korte tijd weer terugkeert, Dan doet u er verstandig aan om ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen. Wij werken professioneel en met de beste materialen zodat we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 070 207 5084.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5084

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.