Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Riool ontstoppen

Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riool ontstoppen Den Haag

Schakel een gespecialiseerd bedrijf in als uw riool verstopt raakt. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf omdat de schade anders alleen maar groter kan worden. Als huiseigenaar heeft u zelf de verantwoordelijkheid om het onderhoud van de rioleringsbuizen te regelen.

Als bijvoorbeeld uw afvoer, wc of gootsteen verstopt raakt, kunt u altijd rekenen op onze vakkundige experts om het probleem te verhelpen in Den Haag en omgeving. Met alle inzet zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u zijn en het probleem oplossen. Onze specialisten zijn kundig, professioneel en hebben een klantgerichte aanpak.

Ontstoppen riool Den Haag

Met onderstaande diensten helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u graag in Den Haag én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Den Haag of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Den Haag. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

Wc ontstoppen Den Haag

Krijgt u de wc in Den Haag niet meer ontstopt? Heeft u problemen met een verstopt toilet in Den Haag? Schakel dan de riool experts van ATF Loodgieter & Onderhoud in om dit snel en vakkundig te verhelpen. Wanneer uw wc verstopt is, zorgt het rioleringsbedrijf ervoor dat dit snel verholpen wordt.

Wij begrijpen dat dit erg hinderlijk is als u lang moet wachten op onze hulp Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om uw wc snel en professioneel te ontstoppen zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Wij zorgen voor de oplossing bij elk verstoppingsprobleem!

Afvoer ontstoppen Den Haag

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Maak dan gebruik van onze expertise om dit probleem snel en efficiënt te verhelpen! Wacht niet te lang met het bellen van een deskundig rioleringsbedrijf, anders kunt u te maken krijgen met aanzienlijke schade. Met onze geavanceerde apparatuur en innovatieve technieken kunnen wij uw afvoer ontstoppen en zullen ervoor zorgen dat alles keurig wordt achtergelaten.

Kosten riool ontstoppen

Niemand staat te springen om een verstopt riool, en de kosten ervan maken het er niet beter op. De kosten van het verhelpen van een verstopping kunnen variëren, afhankelijk van de diepte en ernst van de verstopping. Deze kunnen variëren door de verschillende net genoemde aspecten. Neem daarom contact met ons ontstoppingsbedrijf op zodat wij snel voor u uw verstopte riool kunnen verhelpen.

Verstopt riool Den Haag

Als het riool volledig verstopt is, kan het voorkomen dat de gemeente moet ingrijpen om het probleem op te lossen. Wanneer u weet waar het erfscheidingsputje zich bevindt, is het mogelijk om hierin te kijken om te bepalen waar de verstopping zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje staat, is er hoogstwaarschijnlijk een verstopping in het gemeentelijke riool.

Wanneer het putje echter geen water heeft, wijst dit erop dat de verstopping in uw eigen riolering zit. In het geval dat er een probleem ontstaat in uw eigen riolering, bieden wij ondersteuning bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Wanneer u geen actie onderneemt bij een verstopt riool, kunnen er verdere problemen ontstaan, zoals bijvoorbeeld een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Welke methoden kan ik gebruiken om mijn riool zelf te ontstoppen?

U kunt op verschillende manieren zelf uw riool ontstoppen. Het is van groot belang om verstoppingen te vermijden door zeefjes in de afvoeren te installeren en regelmatig etensresten en haren uit de putjes te verwijderen.

Mocht er echter een verstopping optreden, dan zijn er twee manieren waarop u zelf actie kunt ondernemen om de blokkade te verhelpen. Als eerste is het mogelijk om met een plopper de verstopping los te krijgen. Werkt dit niet? Probeer dan warm water met soda. Als dit ook niet heeft geholpen, schakel dan een professioneel rioleringsbedrijf in om het verstopte riool voor u te verhelpen.

Bent u benieuwd naar de prijs voor het ontstoppen van uw riool?

Wanneer u ervoor kiest om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen om uw riool te ontstoppen, zal dit kosten met zich meebrengen. Iedere verstopping is anders, dus de kosten kunnen verschillen.

Krijgt u uw riool niet ontstopt? Aarzel niet en bel direct onze specialisten voor snelle en professionele hulp! Ons bedrijf is actief in Den Haag en wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen. Heeft u een afspraak nodig? Bel ons op 070 207 5084!

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5084

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.