Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Rioolreiniging

Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging 's Gravenhage

Rioolreiniging Den Haag

Zoek niet verder als u op zoek bent naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor het onderhouden van uw riool. ATF Loodgieter & Onderhoud kan u van dienst zijn. Onze service omvat het reinigen van uw riolering om ervoor te zorgen dat deze zo goed mogelijk wordt onderhouden. Wij zijn er om u te helpen. Neem telefonisch contact met ons op via 070 207 5084 om uw riool te laten reinigen.

Rioolreiniging als preventieve methode

Het gebeurt vaak dat rioolproblemen plotseling de kop opsteken. Dit is erg vervelend, aangezien bepaalde afvoeren dan vaak (tijdelijk) niet bruikbaar zijn. Laat uw riolering preventief reinigen en doorspoelen om verstoppingen te voorkomen en onnodige kosten te vermijden. Indien gewenst kunt u tevens opteren voor regelmatige rioolreiniging in de vorm van onderhoud. Hiermee kunt u mogelijke rioolproblemen voorkomen.

Merk u dat het water in bepaalde afvoeren niet zo snel wegloopt als gebruikelijk? Indien het probleem zich op meerdere locaties voordoet, is het verstandig om uw riool te laten reinigen. Zorg ervoor dat u niet geconfronteerd wordt met onverwachte verstoppingen en behoud het gebruik van al uw afvoeren door het riool preventief te reinigen.

Als ervaren rioleringsbedrijf, helpen wij u zo van uw rioolstank af in Den Haag!

Rioolreiniging in Den Haag

Een goed onderhouden riool voorkomt verstoppingen en zorgt voor een vlotte afvoer van water. Langzaam raakt de afvoer verstopt doordat papier, etensresten en andere zaken worden doorgespoeld en er een slib ontstaat in de afvoerbuizen. Als de afvoerbuizen te ver verstopt zijn, kunnen er verstoppingen optreden. Dit is heel vervelend omdat je dan de betreffende afvoer(en) niet kunt gebruiken.

Mocht het toch zover zijn gekomen dat je bepaalde afvoeren niet meer (goed) kan gebruiken door een verstopping. In geval van een verstopping kunt u 24/7 contact met ons opnemen via 070 207 5084. ATF Loodgieter & Onderhoud staat garant voor een snelle en professionele oplossing van het probleem. Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen en technieken om te voorkomen dat de riolering beschadigd raakt. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd schoon en opgeruimd achtergelaten wordt, zodat u direct weer gebruik kunt maken van de afvoer.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5084

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.