Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer ontstoppen in Den Haag

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Het kan gebeuren dat een van deze afvoeren verstopt raakt, en dat kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping verder in het afvoersysteem zit. Hierdoor wordt het water in de toilet en wastafel geblokkeerd. Als dat gebeurt, is het verstandig om contact op te nemen met ATF Loodgieter & Onderhoud.

Wanneer er diepgaande rioolproblemen optreden, zijn gewelddadige chemicaliën vaak de enige optie voor particulieren. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade veroorzaken dan repareren. Er is een mogelijkheid dat de rioleringsbuizen worden aangetast en mogelijk schade oplopen. Dit leidt tot een grotere kans op lekkages, wat alleen maar voor meer problemen zorgt. Voor diepgaande rioolproblemen in de badkamer kunt u altijd op ons rekenen! Onze specialisatie ligt bij het verhelpen van verstoppingen. Neem contact met ons op via 070 207 5084 en wij staan zo spoedig mogelijk voor u klaar.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot veel verstoppingen. Ook haren zijn vaak de oorzaak hiervan. Bij het gebruik van zowel de douche als de wastafel, komt er steeds meer vuil in de leiding terecht. Dit leidt ertoe dat de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raakt en op een gegeven moment volledig verstopt zal zijn. Als het gaat om een badkamerverstopping, kunnen wij u absoluut van dienst zijn. Maar voorkomen is zeker de beste optie.

Het schoonhouden van de putjes en het weghalen van haren na het douchen is een simpele manier om verstoppingen in de badkamer te voorkomen. Een kleine aanpassing kan leiden tot aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen. Een beginnende verstopping in de badkamer is vaak ook te verhelpen door middel van het schoonmaken van de putjes.

Verhelpen ontstopping badkamer

Als u zelf het probleem niet meer kan oplossen, kunt u ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om dit voor u te ontstoppen. Als u ons belt op 070 207 5084, zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn. We begrijpen namelijk hoe hinderlijk het is om uw badkamer niet optimaal te kunnen benutten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij de verstopping vaak snel voor u oplossen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5084

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.