Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging 's Gravenhage

Ontstoppingsbedrijf Den Haag

Als u op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Den Haag, hoeft u niet verder te zoeken! Heeft u een probleem met uw rioolbuizen en afvoer in Den Haag? Dan kunt u vertrouwen op onze expertise en kennis. Heeft u last van verstopte rioolbuizen en afvoer in Den Haag? U kunt op ons rekenen voor de oplossing.

Onze professionals bij het ontstoppingsbedrijf Den Haag zijn dagelijks bezig met het oplossen van verstopte riool- en afvoerbuizen in de regio. Als huiseigenaar draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de afvoerbuizen. Het kan voorkomen dat deze buizen verstopt raken. Daarom helpen wij dagelijks mensen bij het ontstoppen van hun afvoer.

Zit uw wc verstopt? Onze ervaren ontstoppers zorgen ervoor dat de verstopping snel en vakkundig wordt verholpen. Is uw gootsteen verstopt en heeft u hulp nodig? Schakel onze professionals in en zij zullen de verstopping vakkundig voor u verhelpen. Heeft uw dakgoot last van een verstopping? Onze experts lossen het probleem graag voor u op. Dit maakt ons het ontstoppingsbedrijf met volledige service in Den Haag!

Riool ontstoppen Den Haag

Met onderstaande diensten helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u graag in Den Haag én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Den Haag of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Den Haag. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

Riolering aanleggen of vervangen in Den Haag

Indien u hulp nodig heeft bij het aanleggen of vervangen van uw riool, kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmannen bij ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij hebben hoogwaardige materialen en beschikken over alle benodigde kennis om de klus naar tevredenheid te klaren. Voor het vervangen van gresbuizen in Den Haag of het aansluiten van gresbuizen op PVC kunt u altijd rekenen op onze diensten.

Rioolinspectie in Den Haag

Bent u bezorgd over de oorzaak van de terugkerende rioolproblemen in Den Haag of omgeving? Heeft u behoefte aan een inspectie van uw rioolstelsel nadat u een huis heeft gekocht? Als u geregeld last heeft van rioolproblemen in Den Haag of omgeving en twijfelt over de oorzaak, is het raadzaam om een rioolinspectie te overwegen.

Een rioolinspectie houdt in dat het riool nauwkeurig wordt geïnspecteerd met behulp van een speciale camera. Wilt u een rioolinspectie uit laten voeren in Den Haag? Bij ons bent u aan het juiste adres. De mogelijkheden van de inspectie worden afgestemd op de specifieke behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 207 5084. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 070 207 5084.

Rioolreiniging in Den Haag

Merk je al een tijdje dat het water in sommige afvoeren minder snel wegloopt dan normaal? Indien het probleem op verscheidene locaties voorkomt, is het verstandig om uw riool te laten reinigen. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud kunt u rekenen op een professionele verzorging van uw riool. Onze experts staan voor u klaar.

ATF Loodgieter & Onderhoud kan u helpen om wc verstoppingen, afvoer verstoppingen of andere riool- en afvoerproblemen op te lossen in Den Haag en omgeving.
Bel 070 207 5084 of neem contact op via onderstaand formulier

Voorkomen van een verstopping

In de keuken kunnen etensresten, vetten en kalkaanslag leiden tot een verstopte afvoer. De resten blijven vastzitten in de leidingen en veroorzaken uiteindelijk een verstopping. Daarnaast kunnen zeepresten in de badkamer het probleem verergeren. Door de ophoping van zeepresten zal de doorgang in de afvoer na verloop van tijd geleidelijk aan smaller worden.

Het probleem van een verstopte afvoer in de badkamer wordt vaak veroorzaakt door haren. Door te scheren en je haar in model te brengen, kunnen er haren in het doucheputje of de wasbak belanden. Na verloop van tijd kunnen deze haren zich ophopen en een verstopping veroorzaken. Laat ATF Loodgieter & Onderhoud u helpen met al uw verstoppingsproblemen in Den Haag!

Hoe kan ik mijn wc ontstoppen?

Heeft uw wc last van een verstopping? Aarzel niet en schakel meteen hulp in om uw wc te laten ontstoppen. Mocht u een plopper thuis hebben liggen, dan kunt u proberen om de verstopping in uw wc weg te krijgen met behulp van de plopper. Heeft u het probleem van een verstopte wc en heeft uw eigen aanpak niet gewerkt? Schakel dan de hulp in van onze ervaren experts om te voorkomen dat er meer schade ontstaat of dat uw wc overstroomt.

Hoe kan ik mijn afvoer ontstoppen?

Er zijn diverse manieren om de afvoer te ontdoen van blokkades. Vaak zijn het kleine voorwerpen of opgehoopte etensresten die vastzitten in de afvoerpijp. Een zeer effectieve en veilige oplossing is om warm water met soda te gebruiken om de afvoer te ontstoppen. Is dit niet effectief? Schakel dan onmiddellijk onze hulp in. Met onze professionele apparatuur zorgen we ervoor dat uw afvoer snel weer gereed is.

Wat kost het om een afvoer te laten ontstoppen?

De kosten voor het oplossen van verstoppingen kunnen variëren, omdat de oorzaken hiervan erg divers kunnen zijn. Bij ons ontstoppingsbedrijf krijgt u altijd een duidelijk inzicht in de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bel ons ontstoppingsbedrijf direct via 070 207 5084 en wij kunnen u doorgaans snel laten weten wat de prijs is om uw specifieke probleem op te lossen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Onze keurmerken

Keurmerk ConsuBeter

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5084

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Ervaringen van klanten

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar pri...

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het...

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.