Rioolinspectie in Den Haag

Of het nou is omdat u met preventief onderzoek eventuele problemen wilt voorkomen, of omdat u al rioleringsproblemen ondervindt: ATF Loodgieter & Onderhoud is uw partner voor rioolinspectie in Den Haag.

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van apparatuur voor rioolinspectie niet stilgestaan. Er zijn camera’s ontwikkeld die zelfs in de smalste leidingen gebruikt kunnen worden, zodat inzicht verkregen kan worden in elke situatie. Maar ook op het gebied van stankonderzoek en leidingdetectie is er veel veranderd. Onze bussen zijn daarom standaard uitgerust met het nieuwste, meest moderne materieel. En omdat het misschien nog wel belangrijker is om precies te weten hoe de apparatuur het beste gebruikt kan worden, zijn onze mensen intern- en extern opgeleid.

Waarom kiezen voor een vakman?

Soms komen er tijdens een inspectie verrassingen naar voren. Er blijkt dan bijvoorbeeld dat een leiding niet meer daar ligt waar deze op de oorspronkelijke tekening staat aangegeven. Dit is meteen ook de reden dat u rioolinspectie moet overlaten aan een vakman. Voor de inspectie is het nooit bekend wat we zullen aantreffen. Gaat u zelf aan de slag? Dan is de kans groot dat er iets beschadigt.