Gootsteen ontstoppen in Den Haag

De gootsteen in uw keuken wordt dagelijks gebruikt. Of het nou is om de pasta af te gieten, handen te wassen of om water voor een kop thee te pakken, meerdere keren per dag spoelt er water door de afvoer. Maar het veelvuldig gebruik van de gootsteen zorgt er ook voor dat deze eens in de zoveel tijd verstopt raakt. Wij kunnen in dat geval de gootsteen ontstoppen.

Hoe werkt gootsteen ontstoppen?

In een klein deel van de gevallen kunt u zelf het probleem oplossen. Het is daarom slim om eerst te kijken of er geen rotzooi, etens- of vetresten vastzitten in het afvoerputje. Ook zou u zelf de siffon onder de wasbak los kunnen draaien en daar aangetroffen vuil kunnen verwijderen met de hand of een schroevendraaier. Wij raden het gebruik van chemische ontstoppers sterk af, omdat die vaak zo agressief zijn dat ze de leidingen beschadigen. Loopt het water na uw acties nog niet door? Dan zit de verstopping dieper in de leiding. U heeft een professionele gootsteenontstopper nodig.

Onze mensen kunnen in en om Den Haag elke gootsteen ontstoppen. Met de juiste materialen en uitgebreide kennis van rioleringen en afvoeren helpen zij u snel van het probleem af. Daarbij hoeft, doordat onze mensen de werkplek altijd schoonmaken als zij klaar zijn, gootsteen ontstoppen echt geen vies klusje te zijn.