Rioolaanleg in en om Den Haag

Naast het reinigen, ontstoppen en inspecteren van riolen zijn wij gespecialiseerd in rioolaanleg. In de omgeving van Den Haag hebben onze mensen al meerdere rioleringsstelsels opgebouwd. In een aantal van deze gevallen werkten zij voor nieuwbouw en gebeurde het aanleggen van de riolering vanuit een nog niet bestaande situatie. In andere projecten waren stank-, wateroverlast en verstoppingen zo hardnekkig dat een bestaand rioleringsstelsel beter vervangen dan gerepareerd kon worden.

Hoe pakken we dat aan?

Tijdens rioolaanleg gebruiken wij alleen de beste, meest duurzame materialen. Zo bouwen onze mensen aan een riool waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Omdat wij meer dan voldoende kennis en materieel in huis hebben kunnen we uw project van begin tot eind verzorgen. Dit betekent dat er geen andere partijen nodig zijn voor bijvoorbeeld werkvoorbereiding, kraan- of grondwerkzaamheden. U bent op deze manier verzekerd van vakmensen die niet alleen kennis van zaken, maar ook van uw specifieke situatie hebben.

Rioolaanleg is geen sinecure. Het is belangrijk om de uitgaanssituatie nauwkeurig te inspecteren. Grond- en watercondities kunnen namelijk sterk van invloed zijn op het ontwerp en de te gebruiken materialen. In en om Den Haag bestaat de bodem veelal uit beweeglijke veengrond, die vraagt om een speciale aanpak. Onze jaren ervaring zorgen ervoor dat we in deze gevallen precies weten wat de beste manier is om uw riolering aan te leggen.