Rioollucht in huis: een stinkende kwestie

Huishoudens in de omgeving van Den Haag nemen vaak contact met ons op wanneer er een nare rioollucht in huis hangt. De stank kan veel verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen heeft men zelf dan ook al tevergeefs gezocht naar de oorzaak van deze stinkende kwestie.

De oorzaken van rioollucht in huis

Vaak wordt rioollucht in huis veroorzaakt door scheurtjes of verzakkingen in het rioolstelsel. Via deze scheurtjes kunnen stinkende gassen ontsnappen, die vervolgens zorgen voor een vieze lucht in huis. Helaas is stankoverlast in de regel niet het enige probleem. De geur gaat in veel gevallen gepaard met de komst van motmuggen en rioolvliegjes. Ontdekt u deze beestjes in huis? Dan is het verstandig om een vakman met verstand van stankdetectie in te schakelen.

Wanneer het nodig is, dan staan de vakmensen van ATF Loodgieter & Onderhoud in en om Den Haag voor u klaar. Wij helpen u snel af van de rioollucht in huis en alles wat daar nog meer bij hoort. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we het lek snel lokaliseren, om deze vervolgens te dichten. Het is verstandig om dit meteen te doen wanneer u rioollucht waarneemt. Deze lucht is in veel gevallen namelijk een voorbode van lekkages, verstoppingen, ongedierte en dus vooral: meer onkosten.