Camera inspectie in Den Haag

Weten hoe de conditie van uw leidingen is, zonder de vloer te hoeven openbreken? Het kan met behulp van camera inspectie. In de omgeving van Den Haag hebben wij al veel van dit type inspecties uitgevoerd. De reden om inzicht te willen in het leidingenstelsel kan verschillend zijn. In sommige gevallen is er sprake van veelvuldig terugkerende verstoppingen, terwijl we in andere gevallen de camera inzetten om preventief onderzoek te doen naar de kwaliteit van de buizen. Camera inspectie kan u veel geld besparen, omdat grote problemen tijdig ondervangen kunnen worden.

De nieuwste apparatuur

Bij [ATF Loodgieter & Onderhoud zijn we in het bezit van de modernste apparatuur. Onder andere hebben we de beschikking over de Nano-Reel en See-Snake camera’s van Ridgid. Deze stellen ons in staan om camera inspectie uit te voeren in de smalste buizen: denk bijvoorbeeld aan boiler buizen en sprinkler installaties. Maar ook voor de inspectie van buizen met een grotere diameter hebben wij het juiste materieel in huis. De Rioned Fibercam gebruiken we voor het inspecteren van grondleidingen en verzamelriolen met een afmeting van 110mm tot 250mm.

Om de resultaten van de camera inspectie blijvend aan u te kunnen aanbieden, zetten we alle opgenomen gegevens op een USB stick. Indien de situatie erom vraagt voegen we daar een bijgaand onderzoeksrapport aan toe. Deze kan bijvoorbeeld dienen als bewijsmateriaal in een geschil.