In Den Haag en is uw afvoer verstopt?

Dagelijks spoelen er liters water en een hoop restafval door de afvoer. Het maakt geen verschil of het gaat om bladeren in de regenwaterafvoer, zeepresten in uw doucheputje of etenswaren in de gootsteen, het effect zal uiteindelijk voor elke afvoer hetzelfde zijn: andere zaken dan water zorgen voor verstopping. En woont u in Den Haag of omgeving? Dan is de kans groot dat u ooit te maken krijgt met verstopping door een verzakking van het riool, als gevolg van de beweeglijke veengrond. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud snappen we hoe vervelend het is als uw afvoer verstopt. Gelukkig hebben we alle kennis en middelen in huis om dit probleem snel en vakkundig te verhelpen.

Verstopping: de oorzaak en oplossing

In de loop der jaren zal de doorstroom in uw afvoer steeds minder worden. Zelfs wanneer u maatregelen neemt tegen verstopping – zoals een zeefje in de gootsteen – kan het zijn dat uw afvoer door veelvuldig gebruik verstopt raakt. Verstopping kan ook acuut ontstaan, door bijvoorbeeld het per ongeluk doorspoelen van een wcblokje. Als uw afvoer verstopt is geraakt, zijn wij u graag van dienst in Den Haag. Onze ervaren monteurs spuiten met een hogedrukinstallatie de vuilophoping kapot en lossen zo het probleem voor u op. Natuurlijk wordt de werkplek, na het vrij maken van de buizen altijd weer netjes opgeruimd en schoongespoten.

Met onze moderne materialen maken wij elke verstopte afvoer weer voor u vrij. Maak vandaag nog een afspraak via 070 - 207 50 84.