Riool verstopt in en Haag?

ATF Loodgieter & Onderhoud helpt u graag in de omgeving van Den Haag, wanneer uw riool verstopt is. Rioolverstopping komt veel vaker voor dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. Waar het ene huishouden eens in de tien jaar te maken krijgt met dit probleem, is rioolverstopping voor een ander gezin een jaarlijks terugkerend euvel.

Wanneer een riolering verstopt, kunnen hieraan vele verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Den Haag is een mooie, karakteristieke stad. Het probleem kan daarom bijvoorbeeld in de leeftijd van de leidingen liggen: oude leidingen zijn in veel gevallen smaller dan nieuwe leidingen en raken daardoor eerder verstopt. Maar het is ook denkbaar dat de verstopping het gevolg is van het overmatig gebruik van wc papier, aangekoekt vet of andere zaken die niet goed door het riool verwerkt kunnen worden.

Wij kunnen elke verstopping aan

Is uw riool verstopt? In en om Den Haag lossen onze mensen deze problemen letterlijk voor u op. Door alleen te werken met de beste materialen kunnen we u snel van dienst zijn. Met ons uitgebreide arsenaal aan speciale spuitkoppen – o.a. de roterende kop, wortelfrees, boorpunt en kettingfrees – reinigen wij iedere buis weer tot de oorspronkelijke diameter. Om u een goed beeld te geven van de kracht van onze materialen: we kunnen zelfs cement, pur-schuim of een boomwortel uitboren wanneer deze het riool verstopt.