Vandaag nog uw wasbak ontstoppen?

Wanneer een wasbak verstopt is, loopt het water niet weg en komen er in veel gevallen nare geurtjes omhoog uit de leidingen. Dit is een veelvoorkomend en vooral vervelend probleem. Het maakt daarom niet uit hoe laat het is, onze mensen kunnen in de buurt van Den Haag 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw wasbak ontstoppen.

Verstoppingen zijn de meest voorkomende storingen en mankementen in het afvoerleidingstelsel. Een verstopping in de wasbak wordt in veel gevallen veroorzaakt door haren, tandpasta- en zeepresten. Doordat deze elke dag worden meegespoeld, is de kans groot dat er langzaam een afsluiting wordt gevormd ergens in de afvoer. Soms bevindt deze verstopping zich in het begin van de buis en kan worden volstaan met het losmaken en legen van de sifon. Dit is iets wat u zelf zou kunnen doen. Zit de verstopping dieper in de leiding, dan zult u een vakman nodig hebben die met professionele materialen de wasbak kan ontstoppen.

Hoe wij u van dienst zijn in Den Haag

Een wasbak ontstoppen met een hardnekkige blokkade, doen onze mannen met behulp van een speciale spiraal. We gebruiken altijd een zo groot mogelijke spiraal, zodat de buis snel de oorspronkelijke diameter terug krijgt. Het mooiste is dat we dit kunnen doen in de bestaande situatie. Het is niet nodig om onderdelen los te schroeven of uit elkaar te halen. Zo helpen we u snel en effici├źnt van het probleem af.