Snel uw douche ontstoppen

Wanneer u ’s ochtends of ’s avonds de douche aanzet is dat een momentje van rust. Iedereen weet dan ook hoe vervelend het is wanneer het water niet wegloopt door het putje en ervoor zorgt dat de badkamer blank komt te staan. Toch gebeurt dit regelmatig door het dagelijks meespoelen van haren, zeep en tandpasta. Het is dan nodig om de douche te ontstoppen.

Douche ontstoppen of laten ontstoppen?

Vaak kan dit snel een eenvoudig, door het doucheputje of de draingoot op te pakken en schoon te maken. Toch lost u zo niet het hele probleem op. Langzaamaan zal verderop in de leidingen de doorstroom steeds nauwer worden en uiteindelijk kan deze zelfs volledig blokkeren. In de omgeving van Den Haag kunnen onze mensen in dit geval uw douche ontstoppen met een speciale spiraal. De spiraal zorgt ervoor dat de buizen hun oorspronkelijke diameter terugkrijgen en u dus weer met een gerust hart de douche aan kunt zetten.

Mocht de situatie erom vragen, dan zijn onze bussen uitgerust met een uitgebreid arsenaal aan gereedschappen. Zo kunnen we bij ATF Loodgieter & Onderhoud snel, schoon en vakkundig elke douche ontstoppen. Maar dat hoeft natuurlijk niet altijd pas te zijn wanneer de badkamer overstroomt. Voorkomen is volgens ons beter dan genezen en dus is het niet onverstandig om eens in de zoveel tijd een professional preventief naar uw leidingen te laten kijken.